Carbonreparatie

Carbon Reparatie

Herstel van uw carbonschade
Carbon reparatie is het maken van een breuk of verbrijzeld deel. Dankzij de ontwikkeling van zowel technieken als materialen (zoals carbonweefsels en epoxyharsen) is het repareren van carbon tegenwoordig een volwaardig alternatief. Ook is reparatie vele malen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw frame. Uit verschillende tests is gebleken dat een vakkundig gerepareerd race- of mountainbikeframe weer net zo sterk is als voor de breuk of scheur.

Alle specialisten in onze eigen werkplaats

Wij zijn volledig gespecialiseerd in carbon herstel en voeren al het reparatiewerk zelf uit in eigen werkplaats. Wekelijks leveren wij tussen de 20 à 30 reparaties af. Met bijna 10 jaar ervaring in carbon reparatie en 25 jaar in spuitwerk, bedienen wij zowel de hobbyfietser als bekende de merken en ploegen

Giant - Trek - Colnago - Isaac - kona - Liv - Lightweight - Cannondale - Canyon - American Eagle, 

Giant/CCC ploeg - Team sunweb, enz enz ..


Levenslange garantie
Wij geven u levenslang garantie op de reparatie en zeven jaar garantie op het spuitwerk. Wij kunnen de schade onzichtbaar wegwerken. Er is dus geen verdikking van het materiaal te zien. En nog belangrijker, de stijfheid waardes blijven als origineel. Dus heeft u schade? Stuur ons uw foto's en u heeft binnen 24 uur antwoord. Of kom vrijblijvend bij ons langs, dit kan zonder afspraak.


Het reparatieproces van beschadigd carbon

Unlimited Colors is hét adres voor een reparatie van carbonschade aan uw fiets (en onderdelen). Ons carbonreparatieproces is er op gericht om de maximale sterkte van het gerepareerde onderdeel te garanderen. In het kort volgt hieronder de werkwijze van een carbon reparatie:


FAQ

De antwoorden op veelgestelde vragen over carbonreparaties.


Wat kost een reparatie?

De reparatiekosten van een carbontoepassing is afhankelijk van verschillende factoren (zoals materiaal, arbeidskosten en afwerkingsniveau). Een vaste prijsstelling is dus niet te geven. Wilt u een inschatting voor uw carbonherstel? Neem dan contact met ons op.

Moet mijn fiets gedemonteerd worden aangeleverd?

Nee, u kunt de fiets compleet inleveren. Wij kunnen uw race- of mountainbike-frame ook voor u laten afmonteren en weer opbouwen na reparatie.

Wat voor reparaties kan Unlimited Colors uitvoeren?

Wij kunnen bijna alles repareren wat van carbon is gemaakt. Wilt u weten of uw materiaal nog gerepareerd kan worden? Neem dan contact met ons op.

Wordt mijn carbon frame sterker?

Onderzoeken hebben uitgewezen dat door ons uitgevoerde carbonreparaties minstens dezelfde stijfheid terugbrengen in een frame dan toen hij uit de fabriek kwam.

Heb ik garantie op de reparatie?

Unlimited Colors biedt u levenslang garantie op de reparatie en 7 jaar garantie op het spuitwerk.

Bij welke onderdelen en objecten is carbonreparatie mogelijk?

Dit is o.a. mogelijk bij: - Breuk in de bovenbuis - Breuk in de achterbrug - Losse bracketpotten - Afgebroken achterpadden - Door press fit lager ingesleten brackets - Door snelspanner ingesleten carbon padden - Scheuren in het frame - Afgebroken zadelpen - Verlenging van de zadelpen - Uitgebroken bidon nokken - Losse achterpadden in het frame - Verbrijzelde delen in frame