Cases

Topsport for Life krijgt hulp bij vervanging gestolen fietsen

Vandaag (23 september 2014) heeft kankerpatiƫnt Ferdi Schippers, namens alle zieken die zijn aangesloten bij stichting Topsport for Life, 5 splinternieuwe racefietsen in ontvangst mogen nemen uit handen van Koga en Shimano. Hierdoor is de stichting weer in staat om een aantal zieke mensen die graag door middel van sportief fietsen fit willen blijven of weer willen worden, en zelf niet over een goede racefiets beschikken, te helpen.

In maart van dit jaar werden 4 dure racefietsen van stichting Topsport for Life gestolen. Koga en Shimano hebben zich dit aangetrokken en er samen voor gezorgd dat er weer met zieken gefietst kan gaan worden op prachtige, door Unlimited Colors in de kleuren van de stichting gespoten, fietsen.

Overigens heeft de Politie de diefstal van de in maart gestolen fietsen nog in onderzoek. Er is een tip binnen gekomen dat de fietsen op een Poolse website worden aangeboden. Topsport for Life heeft dus goede hoop dat de diefstal alsnog wordt opgelost en ook die fietsen weer beschikbaar komen om zieke mensen mee te kunnen helpen.

Telegraaf 25 maart 2014

Model Team Topsport for Life
Merk Koga
Onderdelen Shimano / Pro

Overige cases