Carbonreparatie

Herstel van uw carbonschade

Carbonreparatie is het maken van een breuk of verbrijzeld deel. Dankzij de ontwikkeling van zowel technieken als materialen (zoals carbonweefsels en epoxyharsen) is carbonreparatie tegenwoordig een volwaardig alternatief. Ook is carbonreparatie vele malen goedkoper dan de aanschaf van een nieuw frame. Uit verschillende tests is gebleken dat een vakkundig gerepareerd race- of mountainbike-frame weer net zo sterk is als voor de breuk of scheur.

Levenslange garantie
Wij geven u levenslang garantie op de reparatie en zeven jaar garantie op het spuitwerk. Wij kunnen de schade onzichtbaar wegwerken. Er is dus geen verdikking van het materiaal te zien. En nog belangrijker, de stijfheid waardes blijven als origineel. Dus carbonschade? Stuur ons uw foto's en u heeft binnen 24 uur antwoord. Of kom vrijblijvend bij ons langs, dit kan zonder afspraak.


Carbonschade reparatieproces

Unlimited Colors is hét adres voor een reparatie van carbonschade aan uw fiets (en onderdelen). Ons carbonreparatieproces is er op gericht om de maximale sterkte van het gerepareerde onderdeel te garanderen.
In het kort volgt hieronder de werkwijze van een carbon-reparatie:


FAQ

De antwoorden op veelgestelde vragen over carbonreparaties.


Wat kost een carbonreparatie?

De reparatiekosten van een carbontoepassing is afhankelijk van verschillende factoren (zoals materiaal, arbeidskosten en afwerkingsniveau). Een vaste prijsstelling is dus niet te geven. Wilt u een inschatting voor uw carbonherstel? Neem dan contact met ons op.

Moet mijn fiets gedemonteerd worden aangeleverd?

Nee, u kunt de fiets compleet inleveren. Wij kunnen uw race- of mountainbike-frame ook voor u laten afmonteren en weer opbouwen na reparatie.

Wat voor carbonreparaties kan Unlimited Colors uitvoeren?

Wij kunnen bijna alles repareren wat van carbon is gemaakt. Wilt u weten of uw materiaal nog gerepareerd kan worden? Neem dan contact met ons op.

Wordt mijn carbon frame sterker?

Onderzoeken hebben uitgewezen dat door ons uitgevoerde carbonreparaties minstens dezelfde stijfheid terugbrengen in een frame dan toen hij uit de fabriek kwam.

Heb ik garantie op de carbonreparatie?

Unlimited Colors biedt u levenslang garantie op de reparatie en 7 jaar garantie op het spuitwerk.