Cases

Unlimited Colors exposant op Bike MOTION Benelux

Unlimited Colors was in 2011 als exposant aanwezig op de beurs Bike Motion, dé beurs voor de sportieve fietser. Hieronder ziet u een aantal foto's van deze beurs.

Bike MOTION Benelux

Wat is Bike MOTION Benelux?
Bike MOTION Benelux is er voor iedere sportieve fietser. Op deze beurs vind je alles om jouw fietsprestatie in een hogere versnelling te zetten. Zo laten importeurs en fabrikanten van fietsen, accessoires en kleding alvast de collectie voor het nieuwe seizoen zien, vind je er diverse aanbieders van sportvoeding en kun je je laten informeren over inspirerende fietsvakanties.

De nieuwste trends op fietsgebied
Na de grote internationale beurzen in Friedrichshafen, Keulen en Milaan vind je op Bike MOTION Benelux het complete aanbod aan sportief fietsnieuws lekker dichtbij huis. Droom jij al jaren over een tocht op de Mont Ventoux, maar heb je geen idee hoe je dit aan moet pakken? Ben jij op zoek naar een nieuwe fiets en wil jij een compleet overzicht van de allernieuwste modellen? Of wil je juist jouw oude fiets opleuken met de modernste accessoires? Dan mag een bezoek aan Bike MOTION Benelux niet missen.

Waar? Jaarbeurs Utrecht

Overige cases