Diensten

Bike art: creëer uw droomfiets

Een nieuw design, fraaie striping, of een kopie van een originele tourfiets? Wij creëren uw droomfiets! Wij kunnen ieder gewenst design vervaardigen met onze thermische folie- en full color metalic printer. En omdat wij ook het spuitwerk zelf doen, garanderen wij u een optimaal resultaat. Wij werken veel voor professionele renners en fietsploegen, maar met onze klantvriendelijke tarieven brengen wij de perfecte fiets voor iedereen binnen handbereik.

Restauratie

Ook de stalen fietsen zijn welkom bij ons. Hoe gaan wij te werk, een staal frame word chemisch ontlakt. Dan wordt het frame ge parel straalt om oxidatie te verwijderen. Vervolgens word er een epoxtie primer op het frame gezet, en een kleur laag. Dan komen de transfers er op en word het frame afgelakt met 2 lagen blanken lak. wij adviseren het frame te behandelen met een wax behandeling van binnen, om de levensduur te verlengen. Het inkleuren van graveringen kan pas na 4 dagen.

Referenties: van Olympiërs tot etappewinnaars

Professionele renners en wielerploegen weten ons te vinden. Zoals Marianne Vos, Bauke Mollema, Daphny van den Brand, Lars Boom, Marcel Kittel, Annemiek van Vleuten en Denis Mensjov. Maar ook Sven Kramer en Ireen Wust vertrouwden ons hun Olympische fietsen toe. Wij werken daarnaast vaak voor Politie, Landmacht, Luchtmacht, Giant, Trek, Meybo, Canyon, Belkin Procycling, Shimano, Jan Janssen, Fondriest, Colnago, Scott, Koga, de Raboploeg en vele hobbymatige renners.