Diensten

Industrieel spuitwerk

Spuitwerk met spoed? Geen probleem. Wij hebben alle RAL-kleuren van hoogwaardige poeders op voorraad en kunnen uw vraag direct beantwoorden. ‘Kan niet, kennen wij niet’, dus geen uitdaging is onze specialisten te groot. Zit u met de handen in het haar? Vandaag een probleem dat morgen opgelost moet zijn?

Zandstralen, poedercoaten en natlakken
Unlimited Colors verzorgt ook het zandstralen van auto’s en industriële materialen. Uw product brengen wij in iedere gewenste kleur door middel van poedercoaten of natlakken. Poedercoating is het aanbrengen van een kunststoflaag in poedervorm. Daarna gaat uw product de oven in, waar de hechting plaatsvindt en zich een harde, duurzame laklaag vormt. Wanneer we natlakken, brengen we lak in meerdere lagen aan met een lakspuit. Deze techniek gebruiken we als uw product zich niet leent voor doorvoer in de oven, als het gaat om speciale kleuren, of als een minimale laagdikte wordt geeist. In sommige gevallen kan het ook kostentechnisch raadzaam zijn om te kiezen voor natlakken. Onze vakmensen adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw product.

Nieuwe keuken?
Toe aan een beetje verandering in huis? Unlimited Colors helpt u bij het maken van een complete metamorfose. Mooi hoogglans MDF spuitwerk geeft uw oude keuken weer een modern jasje. Vraag naar de vele mogelijkheden!