Diensten

Reclame en belettering

Met onze grootformaat printer annex snijplotter maken wij (auto)stickers en wraps, banners, posters en vlaggen. We printen in 8 kleuren. Zelfs met chroom, wit, paarlemoerkleuren en metallic inkten om uw product een nog diepere en vollere kleur te geven.

Vanaf een oplage van 1!
Onze printer is voorzien van een snijplotter, waarmee wij in een handomdraai de mooiste stickers maken. Vanaf een oplage van 1! Unlimited Colors beschikt over folies in alle autolakkleuren. Als uw stickers zijn geprint en geplot, brengen wij ze vakkundig aan op de door u gewenste ondergrond. Auto’s, reclameborden, gevels…. u kunt het zo gek niet verzinnen. 

Carwrapping
Ook carwrapping (het inpakken van uw wagen met hoogwaardige folie) gebeurt bij ons in huis. Wrapping is een perfecte methode voor bedrijven die niet hun hele auto in een nieuwe huisstijlkleur willen spuiten, of particulieren die op zoek zijn naar een unieke look voor hun auto. Bijkomend voordeel is dat de folie de onderliggende lak beschermt tegen krasjes, verwering en roest. Onze mensen wrappen uw auto strak, snel en vakkundig. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

LED verlichting
Wij verzorgen tevens bijzondere LED verlichting op uw reclame-uiting. Of het nu gaat om reclameborden, lichtbakken of standverlichting.