Diensten

Uw stalen ros weer als nieuw

Schade aan uw geliefde motor. Bij Unlimited Colors maken wij uw motor weer als nieuw. Reparatie, plastic en polyester reparatie,carbonreparatie, spuitwerk en montage gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats. En omdat onze mensen dit hele traject uitvoeren, kunnen we ook garanderen dat uw motor in nieuwstaat wordt opgeleverd.

Werkwijze bij schade
U kunt de motor bij ons langsbrengen als u schade heeft. De motor wordt dan ingepland voor een taxatierapport. In dit rapport staan alle beschadigde onderdelen en de arbeidsuren voor het schadeherstel. Met dit document heeft u alle benodigde informatie, bijvoorbeeld als er middels een ongeval een andere partij bij betrokken is.
Is deze andere partij aansprakelijk voor de schade, dan komt de verzekering van deze partij bij ons langs voor een expertise. Een expert gaat bekijken of de door ons opgegeven schade klopt. In dat geval zal de motor soms meerdere dagen bij ons staan. Als de verzekeraar akkoord gaat met de taxatie kunnen wij de onderdelen bestellen en uw motor repareren.